Chat with us, powered by LiveChat

Rijschool Innovatie Award 2017: aanmelden nu mogelijk

Wie wint de Rijschool Innovatie Award 2017? Bedrijven en organisaties in de rijschoolbranche mogen zelf innovatieve producten en diensten voordragen die wat hen betreft kans maken op de onderscheiding. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De Rijschool Innovatie Award is een erkenning van innovatieve producten en diensten voor de Nederlandse rijschoolbranche. Hiermee vestigt VerkeersPro.nl extra aandacht op het belang van innovatie en kwaliteit in de branche.

Voordrachten

Voor de Rijschool Innovatie Award 2017 ontvangen we graag voordrachten uit de markt. Voorwaarde is wel dat het een eigen innovatie van de laatste jaren betreft. Men mag maximaal 1 product of dienst per bedrijf indienen om in aanmerking te komen voor de Rijschool Innovatie Award 2017. Het product of de dienst mag tevens door iedere rijinstructeur of rijschool gebruikt worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit. Aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award kan hier.

Alle inzendingen voor de Rijschool Innovatie Award 2017 worden beoordeeld door de jury, bestaande uit de redactie van VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties VRB, FAM en BOVAG. Hierna kiest de jury drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen.

Lezers kunnen stemmen

De drie inzendingen met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbriefabonnees van VerkeersPro hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden. Het stemmen gaat rechtstreeks via de nieuwsbriefabonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is.

Lees ook: Zesde editie Lesauto Testdag op 18 september 2017

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›