Chat with us, powered by LiveChat

Zesde editie Lesauto Testdag op 18 september 2017

De zesde editie van de Lesauto Testdag vindt plaats op maandag 18 september 2017. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche wordt opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Tijdens de Lesauto Testdag komen jaarlijks zo’n duizend rijschoolhouders en rijinstructeurs samen voor de beurs met tientallen standhouders, de workshops én voor het testen van potentiële lesauto’s.

Het thema van de Lesauto Testdag 2017 is ‘de rijschool van de toekomst’. Het aantal rijlessen neemt weer toe, maar bestaat het zelfstandig autorijden straks nog wel? Moeten leerlingen voorbereid worden op autonoom rijden of het elektrisch rijden? Waar moeten rijscholen op insteken? Digitale opleidingen, autonoom rijden, elektrisch rijden of aanvullende diensten? Rijscholen moeten innoveren, maar hoe doen ze dat? Op de Lesauto Testdag 2017 gaan rijscholen hierover met elkaar in gesprek via workshops en op de rijschoolbeurs.

Rijschoolbeurs en workshops

De Rijschoolbeurs staat tijdens de Lesauto Testdag centraal. Vrijwel alle toeleveranciers uit de rijschoolbranche zijn aanwezig om hun nieuwste innovaties te tonen aan de rijschoolbranche. De vakbeurs wordt jaarlijks door ruim duizend rijschoolhouders bezocht.

Tijdens de Lesauto Testdag 2017 vinden er diverse interessante workshops plaats waarin de rijschoolbranche centraal staat. De meest relevante ontwikkelingen worden behandeld door vooraanstaande sprekers. Houd de website in de gaten voor een overzicht van het programma.

Lesauto van het Jaar

Op de Lesauto Testdag zijn tientallen automerken aanwezig die hun modellen beschikbaar stellen voor de rijschoolbranche om direct uit te proberen. Rijinstructeurs kunnen diverse testritten maken met de aanwezige voertuigen. Aan het einde van iedere testrit wordt een beoordelingsformulier ingevuld. Het automodel dat het hoogst wordt beoordeeld door de rijschoolbranche mag zich Lesauto van het Jaar 2018 noemen.

Reserveer dus maandag 18 september alvast in je agenda!

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›