Chat with us, powered by LiveChat

Rijschool Innovatie Award 2017

Wie wint de Rijschool Innovatie Award 2017? Bedrijven en organisaties in de rijschoolbranche mogen vanaf nu zelf innovatieve producten en diensten voordragen die wat hen betreft kans maken op de onderscheiding. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De Rijschool Innovatie Award is een erkenning van innovatieve producten en diensten voor de Nederlandse rijschoolbranche. Hiermee vestigt VerkeersPro.nl extra aandacht op het belang van innovatie en kwaliteit in de branche. Voor de Rijschool Innovatie Award 2017 ontvangen we graag voordrachten uit de markt. Voorwaarde is wel dat het een eigen innovatie van de laatste jaren betreft. Men mag maximaal 1 product of dienst per bedrijf indienen om in aanmerking te komen voor de Rijschool Innovatie Award 2017. Het product of dienst mag tevens door iedere rijinstructeur / rijschool gebruikt worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit.

Alle inzendingen voor de Rijschool Innovatie Award 2017 worden beoordeeld door de jury, bestaande uit de redactie van VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties VRB, FAM en BOVAG. Hierna kiest de jury drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen. De drie producten en diensten met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbriefabonnees van VerkeersPro (10.000 mensen uit de rijschoolbranche) hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden. Het stemmen gaat rechtstreeks via de nieuwsbriefabonnees van VerkeersPro, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is.

In de vakjury zitten de volgende voorzitters van de brancheorganisaties:

Prijs
De winnaar van de Rijschool Innovatie Award krijgt een award om mee naar huis / kantoor te nemen en wint een interview inclusief foto’s op VerkeersPro, de e-mailnieuwsbrief en onze social mediakanalen.

Meedoen?
U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award 2017. De inschrijving is inmiddels gesloten.