Chat with us, powered by LiveChat

Presenteer je innovatie op het Demonstratieplein van de Lesauto Testdag 2017

Voor het eerst op de Lesauto Testdag kunnen ondernemers en toeleveranciers hun bijzondere innovaties tonen op het hiervoor speciaal ingerichte Demonstratieplein buiten. Of het nu gaat om rijsimulatoren, een bijzonder voertuig of een nieuwe app: zowel (letterlijk) grote als kleine producten zijn welkom op het jaarlijkse evenement van de rijschoolbranche.

Reeds ingeschreven standhouders en importeurs kunnen hier kosteloos aan deelnemen, als aanvulling bij hun bestaande standdeelname. Voor overige toeleveranciers en ondernemers, vraag naar de mogelijkheden.

Heb jij ook een innovatie ontwikkeld dat je graag met de rijschoolsector wil delen? Neem dan contact op met de beursorganisatie van de Lesauto Testdag, via [email protected].

Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag is hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche, georganiseerd door VerkeersPro. De zesde editie wordt gehouden op een bijzondere locatie: het Nationaal Militair Museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Op het buitenterrein staan tientallen lesauto’s klaar voor een testrit. Er is een grote rijschoolbeurs waar toeleveranciers en andere organisaties hun product of dienst presenteren.

De dag staat in het teken van de ‘Rijschool van de Toekomst’. Tijdens de Lesauto Testdag gaat de branche hierover in gesprek. Er zijn interessante workshops te volgen waarvan een groot deel in het teken staat van dit thema, zoals een workshop over de komst van de zelfrijdende auto.

Rijschool Innovatie Award

Daarnaast wordt dit jaar de Rijschool Innovatie Award uitgereikt. Ondernemers en toeleveranciers in de rijschoolbranche mogen hun innovatieve producten en diensten voordragen die wat hen betreft kans maken op de onderscheiding. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Wil je ook kans maken op deze prijs? Meld je dan hier aan.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›