Chat with us, powered by LiveChat

Registratie voor Lesauto Testdag 2017 geopend

Wie de Lesauto Testdag op 18 september wil bezoeken, kan zich vanaf nu inschrijven op de site van het evenement. Het thema van de Lesauto Testdag 2017 is ‘de rijschool van de toekomst’. Moeten leerlingen voorbereid worden op autonoom rijden of het elektrisch rijden? Rijscholen gaan hierover op deze dag met elkaar in gesprek.

Registreren is vanaf vandaag mogelijk via de website van de Lesauto Testdag. Tijdens dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche staan tientallen lesauto’s klaar voor een testrit, er is een grote rijschoolbeurs en er worden diverse workshops gehouden over actuele onderwerpen uit de branche.

De zesde editie van de Lesauto Testdag vindt net als vorig jaar plaats op een unieke locatie: bij het Nationaal Militair Museum op voormalig Vliegbasis Soesterberg.

Wat u tijdens de komende editie zoal kunt verwachten:

Houd de site van de Lesauto Testdag de komende weken in de gaten voor meer informatie over het programma.

Bekijk ook de sfeervideo van vorig jaar:

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›