Chat with us, powered by LiveChat

BOVAG Rijscholen introduceert financieringsproduct 
voor rijlespakketten

bovagTijdens het jaarcongres van BOVAG Rijscholen op 12 september bij de Lesauto Testdag presenteert Santander Consumer Finance een financieringsproduct voor lespakketten, exclusief te gebruiken door BOVAG-rijscholen. Momenteel wordt met zowel kleine als grote rijscholen nog proefgedraaid en komend najaar zal het product ‘Drive Smart’ voor alle BOVAG-leden beschikbaar zijn.

Directeur Peter Hessels van Santander licht op 12 september in Soest alle details van Drive Smart toe. De financiering is tot stand gekomen in nauw overleg met BOVAG en haar dochtermaatschappij Bovemij.

Alle aangesloten rijscholen kunnen vanaf najaar 2016 de leerling of de ouders aanbieden om een rijlespakket in 24 maandelijkse, gelijke termijnen te betalen. Groot voordeel voor de BOVAG-rijschool is dat deze direct het totaalbedrag van Santander overgeboekt krijgt, terwijl de leerling of ouder de overeenkomst aangaat met Santander. Voor de rijschool is er dus nihil risico. De nieuwe kandidaat krijgt echter meer keuze in betalingsmogelijkheden.

Aanmelden

BOVAG-leden die graag meer informatie willen over de Drive Smart financiering, kunnen zich aanmelden voor de ochtendsessie van het BOVAG-congres (10u30 tot 12u00 met aansluitend lunch), dat op 12 september tijdens de Lesautotestdag in Soesterberg wordt georganiseerd. Aanmelden kan online via: https://www.lesautotestdag.nl/bovag-rijscholen-congres/

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›