Chat with us, powered by LiveChat

Bovag Rijscholen Congres

bovag logo

BOVAG Rijscholen

BOVAG organiseert jaarlijks een congres voor BOVAG-rijscholen. Dit jaar trekken BOVAG en VerkeersPro samen op en wordt het jaarcongres gehouden tijdens de Lesauto Testdag 2016: één groot landelijk event voor rijscholen dus!

Bovag Registratie

Programma

Het programma van BOVAG bestaat uit twee sessies: een ochtendsessie om 10:30 uur en een middagsessie om 15:00 uur. Het ochtendprogramma is exclusief voor BOVAG-leden: daar presenteert BOVAG onder andere nieuwe producten en de resultaten uit het onderzoek Rijscholen in Cijfers. Aansluitend is er een lunch.

Het middagprogramma gaat over het thema ‘marketing’ en deze sessie is toegankelijk voor alle bezoekers, wel of geen BOVAG-lid.

Tom Coronol gastspreker

Autocoureur en topondernemer Tom Coronel is gastspreker tijdens het middagprogramma van de BOVAG tijdens de vijfde editie van de Lesauto Testdag op 12 september in Soest. Coronel is een inspirerend spreker en hij zal zijn ervaringen met slimmer vormen van marketing delen met de bezoekende rijschoolhouders en instructeurs.

Tijdens het BOVAG-gedeelte op de Lesauto Testdag zal Coronel uitgebreid ingaan op de online mogelijkheden voor de rijschoolbranche. Hij heeft een duidelijke visie op online winkelen, sociale media en nieuwe media die hij ook goed weet te vertalen naar andere branches.

Bovag Registratie

BOVAG Jaarcongres 2015

Bent u BOVAG-lid? Meld u nu aan voor de Lesauto Testdag:

Bovag Registratie