Chat with us, powered by LiveChat

De 50 grootste rijscholen van Nederland zitten samen aan één tafel tijdens het Top 50-ontbijt

Nadine Kieboom
VerkeersPro

Het Top 50-ontbijt vindt plaats in de ochtend van de Lesauto Testdag op 18 september 2017. Tijdens deze sessie komen de 50 grootste rijscholen van Nederland samen aan één tafel om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Het ontbijt wordt ook nog eens op een bijzonder mooie locatie geserveerd: in het Nationaal Militair Museum op voormalig Vliegbasis Soesterberg.

Deelname aan het Top 50-ontbijt is voorbehouden aan rijscholen die jaarlijks minimaal tweehonderd eerste praktijkexamens afnemen bij het CBR. Doelstelling van deze ontbijtsessie is het ontmoeten van gelijkgestemden en het uitwisselen van ideeën. Deze rijscholen kunnen kosteloos deelnemen aan het ontbijt.

Programma & sprekers

Tijdstip

Het ontbijt begint om 9.00 uur. Aansluitend op de ontbijtsessie kunt u de Lesauto Testdag bezoeken. Maak een proefrit in diverse lesauto’s, bezoek de stands van toeleveranciers of neem deel aan een van de interessante workshops, die inspelen op het thema van deze dag: de rijschool van de toekomst. Het Top 50-ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door VerkeersPro en Dation.

Aanmelden

Verzorgt uw rijschool jaarlijks minimaal 200 praktijkexamens bij het CBR? Dan bent u van harte uitgenodigd om ook deel te nemen. Meld u aan voor het ontbijt via onderstaand formulier. U bent dan meteen aangemeld voor de Lesauto Testdag 2017. Komt u met meer personen? Vul het formulier dan voor iedereen apart in.

Het Top 50-ontbijt wordt u aangeboden door:

VerkeersPro.nl
Dation