Chat with us, powered by LiveChat

Opel presenteert zes modellen tijdens Lesauto Testdag

Tijdens de Lesauto Testdag kunnen rijinstructeurs uitgebreid kennismaken met Opel. Maar liefst zes modellen van Opel staan klaar voor een testrit, inclusief het gloednieuwe model Grandland X. Daarnaast heeft Opel een speciale aanbieding voor rijschoolhouders: zij kunnen nu een nieuwe Opel Astra Online Edition leasen voor de prijs van een Corsa.

De Lesauto Testdag vindt plaats op 18 september 2017 van 10:00 tot 17:30 uur. Het jaarlijkse evenement voor de gehele rijschoolbranche wordt opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg.

Testritten

In totaal zijn er 15 automerken aanwezig die diverse modellen presenteren. Rijinstructeurs kunnen diverse testritten maken met de aanwezige auto’s. Opel presenteert zes modellen: de Astra, Corsa, Insignia, Ampera-e, Crossland X én de Grandland X. Dit laatste model is sinds een paar dagen in Nederland en beleeft daarom een primeur op de Lesauto Testdag.

Aan het einde van iedere testrit vullen de rijinstructeurs een beoordelingsformulier in. Het automodel dat het hoogst wordt beoordeeld door de rijschoolbranche mag zich ‘Lesauto van het Jaar 2018’ noemen.

Lease-actie voor rijschoolhouders

Als rijschoolhouder lease je nu een nieuwe Opel Astra Online Edition voor de prijs van een Corsa. Zo houd je de kosten beperkt, maar profiteer je wel van maximaal rijcomfort. Je rijdt de Astra 5-deurs Online Edition met 136pk (100kW) inclusief metallic lak en AGR-comfortstoelen met Full Operational Lease nu vanaf 475 euro in plaats van 549 euro per maand.

Daarnaast krijg je 10 procent korting op de in- en ombouw van dubbele bediening bij Peter Claassen en gratis Opel accessoires naar keuze ter waarde van 500 euro inclusief BTW. Lees meer over de actie van Opel.

Op de Lesauto Testdag kun je niet alleen potentiële lesauto’s en motoren uitgebreid testen; je kunt je ook laten informeren bij de standhouders op de rijschoolbeurs of deelnemen aan interessante workshops in het auditorium. Schrijf je in voor de Lesauto Testdag.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›