Chat with us, powered by LiveChat

Renault informeert bezoekers over elektrisch rijden tijdens Lesauto Testdag

Renault brengt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september het elektrisch rijden onder de aandacht van de bezoekers. Koos Burgman, voorzitter van Vereniging Elektrische Rijders en voormalig boegbeeld van Bovag, geeft presentaties over het elektrisch rijden en alles wat hierbij komt kijken.

Naast Burgman worden bezoekers ook geïnformeerd vanuit een van de klanten van Renault, Veronica Verkeersschool. Zij gaan in de presentatie in op het thema ‘nieuwe marketing’.

“Vanuit Renault zijn wij sterk vertegenwoordigd met elektrisch rijden. Onze Renault Zoe is daar een voorbeeld van. Er is veel vraag, maar tevens ook veel onduidelijkheid en angst bij klanten over elektrisch rijden.”

De presentaties worden gegeven om 10.30, 11.30, 13.00 en 14.00 uur en vinden plaats bij de standruimte van Renault op het buitenterrein van de Lesauto Testdag 2017.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›