Chat with us, powered by LiveChat

Aantal aanmeldingen voor Lesauto Testdag fors gestegen

Met nog twee weken te gaan, hebben zich nu al fors meer bezoekers aangemeld voor de Lesauto Testdag 2017 dan vorig jaar het geval was. Daarmee verwachten we ruim boven de 1.000 rijinstructeurs en rijschoolhouders op dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche. Er is deze keer heel veel te doen. Event Manager Frédérique van den Boomen van ProMedia Group geeft een korte vogelvlucht van het programma op maandag 18 september en nodigt jou uit om er ook bij te zijn.

Bekijk de video:

Wil jij er ook bij zijn?

Wi je de Lesauto Testdag 2017 bezoeken op maandag 18 september in Soest? Registreer je dan snel via: https://www.lesautotestdag.nl/registreren/

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›