Chat with us, powered by LiveChat

Welkom in de toekomst van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz heeft als uitvinder van de auto een reputatie hoog te houden. Het productaanbod is de afgelopen jaren verder verjongd met nieuwe modellen die uniek zijn in hun segment en er mochten vele verkooprecords bijgeschreven worden. Maar zijn we ook klaar voor de toekomst en – nog interessanter – hoe ziet de toekomst van de auto er uit?

De huidige Mercedes-Benz modellen met Intelligent Drive, waaronder de A-Klasse en B-Klasse, bereiden alvast de weg voor naar autonoom autorijden zonder ongevallen. Deze veiligheids- en assistentiesystemen zijn exact op elkaar afgestemd om berijders optimaal te ondersteunen in kritieke verkeerssituaties. Daarmee zijn we er echter nog niet.

De belangrijkste ontwikkeling die inspeelt op de veranderende mobiliteit is ‘EQ’, wat staat voor Elektrische Intelligentie van Mercedes-Benz. Een elektromobiele revolutie die niet alleen beperkt blijft tot auto’s maar zich ook richt op speciale producten, services en vernieuwingen die veel verder gaan dan autorijden. De manier waarop we reizen, hoe we energie gebruiken, hoe we intuïtief omgaan met onze auto’s – dat gaat allemaal veranderen. Bent u er klaar voor? Ontdek het zelf, op www.mercedes-benz.nl/eq

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›