Chat with us, powered by LiveChat

Deze exposanten vind je op de Rijschoolbeurs tijdens de Lesauto Testdag 2017

Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de rijschoolbranche? Kom dan naar de Rijschoolbeurs tijdens de Lesauto Testdag 2017 op maandag 18 september. In totaal zijn er zo’n 30 exposanten aanwezig die hun producten en diensten presenteren.

Het evenement vindt plaats bij het Nationaal Militair Museum op voormalig vliegbasis Soesterberg. Deze partijen zijn te bezoeken op de Rijschoolbeurs:

Wil jij alles weten van de nieuwste innovaties voor de rijschoolbranche? Schrijf je dan in voor de Lesauto Testdag 2017 via het registratieformulier.

Naast de rijschoolbeurs biedt het evenement uiteraard een mooi programma met workshops en het live testen van lesauto’s.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›