Chat with us, powered by LiveChat

DCTM: ‘R+ meer dan rijangst alleen’

Al ruim 25 jaar houdt DCTM zich bezig met het begeleiden van mensen met rijangst. Daarnaast bieden zij WRM/RIS-bijscholingen, en de opleiding tot Rijinstructeur+ aan. Al vier groepen hebben deze opleiding gevolgd.

“Onze missie is persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, de sleutel tot een betere kwaliteit van leven en werken. Door intensieve en persoonlijke benadering zorgt ons team binnen de R+ opleiding voor diepgang en kwaliteit in jouw ontwikkelingsproces. De R+ opleiding is een praktische en ervaringsgerichte opleiding die je de mogelijkheid biedt mensen met rijangst effectief te begeleiden.”

“We verwelkomen je graag bij onze stand tijdens de Lesauto Testdag 2017. Daar kunnen we je in een persoonlijk gesprek de details, achtergronden en bijzonderheden van onze R+ opleiding uitleggen. Ook kun je het studiemateriaal inzien. De volgende opleiding staat gepland voor november 2017.”

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›