Chat with us, powered by LiveChat

Programma workshops Lesauto Testdag 2017 compleet

Het workshopprogramma van de Lesauto Testdag 2017 is zo goed als rond. Tijdens de sessies krijgen rijinstructeurs niet alleen praktische tips mee voor het geven van rijles of om meer omzet te genereren; aan de hand van de workshops worden de deelnemers bovendien meegenomen in een blik op de toekomst van de rijschoolbranche. 

De zesde editie van de Lesauto Testdag wordt net als vorig jaar gehouden op een unieke locatie: het Nationaal Militair Museum op voormalig vliegbasis Soesterberg. Tijdens dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche staan tientallen lesauto’s klaar voor een testrit, er is een grote rijschoolbeurs en er worden diverse workshops gehouden over actuele onderwerpen uit de branche. Het programma is in grote lijnen al bekend:

Programma workshops

Reserveer een plaats

Ben je al geregistreerd voor de Lesauto Testdag en wil je graag een workshop bijwonen? Meld je dan aan voor een sessie via de site van de Lesauto Testdag om een plaats te reserveren. Wie zich nog niet heeft geregistreerd voor de Lesauto Testdag, kan dat hier alsnog doen.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›