Chat with us, powered by LiveChat

Vijfde editie Lesauto Testdag van start in Nationaal Militair Museum in Soest

In een stralend zonnetje is maandagochtend om tien uur alweer de vijfde editie van de Lesauto Testdag van start gegaan. Tijdens deze dag kunnen rijinstructeuren tientallen lesauto’s en -motoren testen, workshops bezoeken en kunnen bezoekers tussen de tanks en vliegtuigen in het Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg over de Rijschoolbeurs wandelen. Tevens wordt zoals de voorgaande jaren de Lesauto van het Jaar gekozen en zal dit jaar voor de eerste keer de prijs Rijinstructeur van het Jaar worden uitgedeeld. 

De Lesauto Testdag vindt dit jaar plaats in het fraaie Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg. Het programma van vandaag:

Standhouders

Alle informatie over de verschillende standhouders op de Rijschoolbeurs, de modellen die getest kunnen worden en de verschillende workshops is te vinden in het programmaboekje en op de website www.lesautotestdag.nl. Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats bij het Nationaal Militair Museum. Probeer zo dicht mogelijk bij P4 te parkeren. Vervolgens kunt u te voet naar de ingang van de Lesauto Testdag lopen. Het adres van het Nationaal Militair Museum is de Verlengde Paltzerweg 1 in Soest.

lesauto's, Lesauto Testdag

Het team van VerkeersPro hoopt dat u vandaag een leuke en interessante dag heeft. Het wordt heel mooi weer, dus neem zonnebrand mee. Op de Rijschoolbeurs is goede airco aanwezig. Mochten er vragen zijn, dan kunt u die altijd aan een van onze medewerkers stellen. Vergeet uw registratie niet mee te nemen en te tonen bij binnenkomst. Hiermee ontvangt u bonnen voor consumpties en voor de lunch.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›