Chat with us, powered by LiveChat

Rijles moet je beleven!

160510_Alfa-Romeo_Giulia_13De merken Fiat, Alfa Romeo en Jeep brengen beleving in de wereld van de rijscholen. De veranderende regels rondom bijtelling maken dat er weer ruimte komt voor emotie en beleving. Iets dat bij deze merken nooit ontbreekt.

Het oogstrelende design van de Fiat 500X of de stoere verschijning van de Jeep Renegade, de keuze is aan u. Beide auto’s bieden veel ruimte en een hoge zitpositie. Daarmee is het zicht rondom optimaal. Op het gebied van veiligheid zijn ze volledig bij de tijd. Zaken als Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring en Forward Collision Warning zijn beschikbaar.

Dat geldt ook voor de nieuwe Alfa Romeo Giulia, welke is uitgeroepen tot de veiligste auto ooit als het gaat om de veiligheid van inzittenden. Tijdens de EuroNCAP crashtest scoorde dit model de hoogste score ooit op dat gebied. De geavanceerde MultiAir en MultiJet technologie van Fiat Power Train (FPT) maakt dat u efficiënt onderweg bent, zonder dat dit ten koste gaat van rijplezier en beleving.

Rijles moet je beleven! Tijdens de lesauto testdag bent u van harte welkom om de Fiat 500X, Jeep Renegade én de splinternieuwe Alfa Romeo Giulia zelf te ervaren. Wij ontvangen u graag!

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›