Chat with us, powered by LiveChat

Wie wordt de Rijinstructeur van het Jaar 2017?

Schermafbeelding 2016-09-01 om 16.04.09Tijdens de Lesauto Testdag op maandag 12 september wordt voor het eerst de ‘Rijinstructeur van het Jaar’ georganiseerd. Hierbij leggen de deelnemende rijinstructeurs diverse bijzondere verrichtingen op een parcours af. Een deskundige jury zal beoordelen hoe zij dit hebben gedaan. De rijinstructeur met de hoogste score mag zich een jaar lang ‘Rijinstructeur van het Jaar 2017’ noemen.

Zowel voor de categorie C1E als voor de categorie B zal een parcours worden uitgezet waarin twee bijzondere verrichtingen kunnen worden uitgevoerd. Voor de categorie C1E zullen de deelnemers het recht achteruitrijden en achteruit rijden in/naar een denkbeeldige garage moeten uitvoeren. Voor de categorie B is de keuze gevallen op de bocht achteruit en het achteruit in file parkeren.

De jury zal ten behoeve van de beoordeling van de verrichtingen een beoordelingsformulier maken. De beoordelingsaspecten die worden opgenomen zijn:

Bezoekers van de Lesauto Testdag die aan de wedstrijd mee willen doen, kunnen zich melden bij het parcours. De wedstrijd begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Om 16:30 zal de winnaar bekend worden gemaakt. Hij mag zich een jaar lang ‘Rijinstructeur van het Jaar’ noemen en zal ook een leuke prijs ontvangen.

Lesautolease.nl stelt de lesauto’s ter beschikking. Er kan worden gereden met zowel B-voertuigen als een C1E.

FiatC1E

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›