Chat with us, powered by LiveChat

Smit Rijschoolservice toont iTEC systeem en E-learning Code 95 op Lesautotestdag

smitlatdSmit Rijschoolservice is leverancier van verkeersleermiddelen voor alle categorieën rijbewijs. Ook dit jaar zullen wij weer aanwezig zijn op de rijscholenbeurs van de Lesautotestdag, waar wij ons unieke iTEC systeem en ons nieuwe platform voor E-learning code 95 graag aan u willen presenteren.

Nieuwe mogelijkheden klassikaal examensysteem

Ons iTEC systeem is een perfecte simulatie van het theorie-examen bij het CBR.
Onlangs is het CBR is op 2 locaties begonnen met testen van het nieuwe systeem. Hierin kan de examenkandidaat zelfstandig bladeren door de vragen Wet- en Regelkennis en verkeersinzicht waardoor hij vragen kan overslaan en later beantwoorden. Deze mogelijkheid is ook al opgenomen in ons iTEC-systeem. Kortom een systeem wat het CBR examen volledig simuleert, nu en ook in de toekomst!

Innovatief nieuw platform CODE 95 nascholing

Voor wat betreft code 95 opleidingen voor de beroepschauffeur hebben wij onlangs een nieuw platform gelanceerd. Hierbij maakt de chauffeur in kwestie 4 van de in totaal 7 uren theoretische nascholing per opleiding op basis van E-learning. Grote voordeel is dat hij op deze manier erg flexibel is betreffende tijdstip. De chauffeur kan immers zelf bepalen op welk moment hij de theorie leert voor zijn nascholing. Dit is natuurlijk erg aantrekkelijk voor zowel de chauffeur zelf als zijn werkgever want de chauffeur hoeft minder lang in een klaslokaal door te brengen, waardoor hij meer op de weg kan zitten.

Wij informeren u graag nader over alle mogelijkheden die onze innovatieve systemen u kunnen bieden. Kom daarom naar onze stand, wij staan u graag te woord!

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›