Chat with us, powered by LiveChat

Mazda op Lesauto Testdag met drie modellen

mazdalatdDit jaar is het onderscheidende merk Mazda opnieuw ruim vertegenwoordigd op de Lesauto Testdag met drie modellen: de Mazda2, Mazda3 en Mazda CX-3. Vooral het laatstgenoemde model presteert goed in de particuliere – maar zeer zeker ook in de zakelijke markt.

Mazda kenmerkt zich met een onderscheidende design van de nieuwe modellenlijn en vooruitstrevende technologie. Het opvallende KODO design moet zowel u als uw cursisten in beroering brengen. Het is niet voor niets dat deze modellen regelmatig onderscheiden worden met awards, zoals de Red Dot Design Award. Een waar visitekaartje voor uw bedrijf.

De Mazda2, Mazda3 en Mazda CX-3 zijn leverbaar met onder meer de zuinige 1.5 SKYACTIV-D (1.5 liter dieselmotor), uiteraard met 21% bijtelling. Met een koppel van maar liefst 270 Nm, bereikt tussen 1.600 en 2.500 tpm, is deze combinatie perfect voor een lesauto. Snel afslaan van de motor of hortend en stotend wegrijden, zal niet snel gebeuren. Dankzij de SKYACTIV technologie rijdt u ook nog eens met een toonaangevend brandstofverbruik.

Wij laten u graag zelf ervaren waarom Mazda de ideale lesauto biedt. Kom daarom op 12 september langs bij Mazda op de Lesauto Testdag.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›