Chat with us, powered by LiveChat

Lescam extra voordelig bij Peter Claassen tijdens Lesauto Testdag

lescam, peter claassenPeter Claassen heeft speciaal voor de Lesauto Testdag een summer actie voor de lescam opgezet. Rijschoolhouders kunnen op de Lesauto Testdag de Lescam Plug & Play systemen kopen voor maar € 345,– in plaats van € 470,– ex btw. Dit is met 7inch scherm 8gb sd kaart en zuignap.

Zo is het camera-instructiesysteem Lescam 1280 HD al een tijdje bij Peter Claassen te verkrijgen. Naast de vele autocamera’s, die voor algemeen gebruik uitstekend dienst doen, is deze camera specifiek ontwikkeld voor rij-instructie. Onderscheid hiervan zit vooral in de software. Na onderzoek in het aanbod en afgaande op de ervaringen van bestaande gebruikers hebben wij gemeend dat dit camerasysteem een welkome aanvulling is op onze activiteiten.

De Lescam 1280 HD is een 2-kanaals camerasysteem. Deze wordt net onder de achteruitkijkspiegel geplaatst en aangezien deze gekoppeld wordt aan een los scherm, neemt het geen zicht af van de bestuurder. Deze kleine camera neemt beelden op en kan ze afspelen tijdens het lessen. Daarom is het een perfecte ondersteuning voor uw lesplan.

Het systeem kan op 2 manieren worden gebruikt:

  1. Alléén camera. Panorama beeldopname, liefst 290 graden rondom de auto, binnen en in HD buiten de auto. Beeld en geluidsopname in de auto. Dankzij interior night-vision heeft men ook onder donkere omstandigheden uitstekend beeld. De beelden met geluid worden geregistreerd op een SD-kaart. Deze kunnen later op computer of laptop worden afgespeeld. Via de event-knop wordt elke gebeurtenis apart geregistreerd waardoor lastige situaties direct oproepbaar zijn. Door middel van een interne sensor worden verschillende bewegingen van het voertuig in een grafiek afgebeeld. Google Maps en Google Earth via GPS en de snelheid van het voertuig. Genoeg informatie voor de leerling om zelfanalyserend thuis te leren. De eenmalige aankoopprijs van de camera is € 295,-.
  2. Tijdens lessen zijn alleen 2 beelden direct oproepbaar via een unieke afstandbediening. Zo kunt u switchen tussen de twee synchrone beelden naast elkaar of alléén binnen of buitenopnames. Voldoende informatie op een groot scherm om de instructeur te ondersteunen tijdens de les. Het 7 inch scherm kost € 125,-.

Wat zijn de voordelen voor u als rij-instructeur?

Commercieel:

Didactisch:

WIFI & privacy:

Werken via WIFI of netwerk ligt gevoelig en is kwetsbaar. Door gebruik van WIFI kunnen geen 2 beelden tegelijkertijd in de auto naast elkaar worden afgespeeld. Via de WIFI technologie is het nog niet mogelijk om 2 beelden tegelijkertijd af te spelen. Met ons systeem kan dat wel via een kabel.
Beelden op het netwerk zijn gevoelig voor hackers. De leerling beheert zijn eigen SD-kaart uit privacy overwegingen.

Uitproberen

De Lescam zal te bezichtigen zijn tijdens de Lesauto Testdag, op dinsdag 12 september in Soest.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›