Chat with us, powered by LiveChat

Innovatief lesmateriaal: Volkswagen op de Lesauto Testdag 2016

VW_TiguanBij de komende Lesauto Testdag verdedigt de Volkswagen Golf zijn ‘Lesauto van het Jaar’-titel. Bij hét evenement voor de rijschoolbranche krijgen rijinstructeurs de kans om nader kennis te maken met de Golf, onder meer tijdens een uitgebreide testrit. Ook de nieuwe Tiguan is beschikbaar voor proefritten: deze nieuweling in het Volkswagen-gamma heeft innovatieve en comfortabele pluspunten.

Bij de Lesauto Testdagen van 2013 en 2015 riepen rijinstructeurs de Volkswagen Golf uit tot Lesauto van het Jaar. Bij de laatste editie noteerde hij een 8,5 als overall rapportcijfer. Op alle individuele beoordelingscriteria behaalde hij hogere cijfers dan zijn concurrenten, onder meer voor comfort – een belangrijk punt voor zowel instructeur als leerling.

Nog meer pluspunten

Op de komende Lesauto Testdag (12 september) verdedigt de Golf zijn titel met traditionele pluspunten als comfort, ruimte-aanbod, stuurgedrag en bedieningsgemak. Dat vult hij aan met innovatieve technologieën. Dankzij de zuinige motoren halen rijschoolhouders meer leskilometers uit een tank en de Golf biedt ook volop online mogelijkheden.

De nieuwe Tiguan

Er is een prominente rol voor de nieuwe Tiguan op de Lesauto Testdag. De ruime en veelzijdige SUV is voor rijschoolhouders zeer interessant. Met zijn hoge zit biedt hij perfect overzicht en hij scoort op de punten ruimte en gebruiksgemak. De Tiguan heeft zuinige motoren en is leverbaar met de nieuwste assistentiesystemen en online voorzieningen.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›