Chat with us, powered by LiveChat

Dation biedt startpakket met maand gratis gebruik tijdens Lesauto Testdag

dationAlle rijscholen die tijdens de Lesauto Testdag 2016 de stand van Dation bezoeken, krijgen direct het Dation startpakket voor een gratis maand Dation. Dat betekent dat zij de eerste maand gratis gebruik kunnen maken van de Dation Rijschoolsoftware.

Tijdens de Lesauto Testdag zal Dation tevens een uitleg geven over het gebruik van deze software. Zo kunnen rijscholen meteen alle mogelijkheden van de software goed gebruiken.

De rijschool-software van Dation biedt:

Bezoek de Dation-stand tijdens de Lesauto Testdag 2016 voor meer informatie!

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›