Chat with us, powered by LiveChat

Wil jij rijangstklanten gericht helpen?

Sjaak de Coninck, DCTMBellen ze jou ook wel eens, rijangstklanten? Kun je ze dan gericht helpen of stuur je ze liever door naar een collega die zich daarin heeft gespecialiseerd? Weet je hoeveel omzet je dat scheelt? Er zijn in Nederland tussen de 500.000 tot 1.000.000 mensen die kampen met (een vorm van) verkeersangst.

Tijdens de Lesauto Testdag 2016 kun je kennismaken met de vernieuwde Rijinstructeur+ opleiding van DCTM. Het trainersteam zal vanaf november (start nieuwe R+ opleiding) worden uitgebreid met een arts. Zij geeft je les in o.a. Post Traumatisch Stresstoornis (PTSS) en medicijngebruik. Onder haar toeziend oog krijg je inzicht in de werking van het brein – ze neemt daartoe echte hersenen mee.

Ook kunnen we je alles vertellen over de allernieuwste WRM-bijscholing 46: een tweedaagse theoretische bijscholing over NLP die meetelt voor vier dagdelen WRM en RIS-bijscholing.
Neuro Linguïstisch Programmeren wordt steeds populairder onder rijinstructeurs en examinatoren. Het is een van de meest verfijnde en doelmatige methodes om het effect van je lessen te verhogen. Je leer verbale en non-verbale signalen horen en zien die voorheen onopgemerkt bleven. Je bent je concurrenten daardoor een stap vóór. Een leerling zal zich prettiger bij je voelen en makkelijker leren.

NLP-trainer en Verkeersgedragstherapeut Sjaak de Coninck verzorgt zowel (mede) de R+ opleiding als de WRM-bijscholing ‘Basiskennis NLP tijdens de rijles’. Deze laatste kun je zowel bij DCTM als bij andere opleidingsinstituten volgen die zijn aangesloten zijn bij de LBVI.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›