Chat with us, powered by LiveChat

Mercedes-Benz met A-Klasse en B-Klasse aanwezig op Lesauto Testdag 2016

mercedeslatdMercedes-Benz neemt op 12 september aanstaande deel aan de vijfde editie van de Lesauto Testdag. Tijdens de Lesauto Testdag biedt Mercedes-Benz rijschoolhouders en -instructeurs de gelegenheid om kennis te maken met de kwaliteiten van de A-Klasse en B-Klasse als veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige auto’s die bijzonder geschikt zijn voor inzet als lesauto.

Op zijn eigen stand informeert Mercedes-Benz bezoekers van de Lesauto Testdag – rijschoolhouders en -instructeurs – over de tailor made-mogelijkheden van het merk op het gebied van lesauto’s. Mercedes-Benz biedt rijschoolhouders met de A-Klasse en de B-Klasse een aantrekkelijk aanbod met de Lease Editions. De A-Klasse Lease Edition is al in te zetten vanaf € 779 per maand*. Vanaf € 839 per maand volgen de leerlingen hun rijlessen in een B-Klasse Lease Edition. Voor de ombouw naar lesauto biedt Mercedes-Benz aantrekkelijke mogelijkheden in samenwerking met Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV.

Lease Edition

De Lease Editions van Mercedes-Benz zijn rijk uitgerust. Het interieur heeft de uitrustingslijn Style, met onder andere sportstoelen in lederlook ARTICO/stof Messancy met applicaties in rood, zitcomfortpakket inclusief verstelbare zittingdiepte, sierdelen in honingraatlook en luchtuitstroomopeningen in zilverchroom. Daarnaast zijn de Lease Editions voorzien van Garmin MAP PILOT, Remote Online, een multifunctioneel stuurwiel in leder, airconditioning en licht- en zichtpakket. Tijdens de Lesauto Testdag wordt de expertise van Mercedes-Benz geuit door middel van diverse compacte modellen die het merk zelf ook als lesauto voor zijn eigen rijopleiding inzet. Vanzelfsprekend kunnen geïnteresseerde bezoekers tijdens de Lesauto Testdag nader kennismaken met de A-Klasse en B-Klasse Lease Edition.

Lesauto van het Jaar

Met de A-Klasse en B-Klasse dingt Mercedes-Benz tijdens de Lesauto Testdag tevens mee naar de titel ‘Lesauto van het Jaar 2017’. Deze jaarlijkse verkiezing is een vast onderdeel van de Lesauto Testdag. De winnaar wordt geselecteerd op basis van het aantal testritten dat die dag voltooid is inclusief de beoordelingen door de geïnteresseerde testrijders. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Lesauto van het Jaar’ mag noemen.

Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag wordt voor het vijfde jaar op rij georganiseerd door VerkeersPro, vakblad voor de Nederlandse rijschoolbranche. Ditmaal vindt de LesautoTestdag plaats bij het Nationaal Militair Museum op Vliegbasis Soesterberg, waar zo’n 1.000 rijschoolhouders en rijinstructeurs zich op 12 september laten informeren over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en zich kunnen oriënteren op een nieuwe lesauto.

*Berekening o.b.v. Operational Service Lease via Daimler Fleet Management met een looptijd van 36 maanden, 60.000 km per jaar.

Meer informatie over Mercedes-Benz vindt u op:

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›