Chat with us, powered by LiveChat

Max Verstappen traint altijd op een rijsimulator, waarom uw leerlingen nog niet?

Max Verstappen, rijsimulatorGreen Dino demonstreert op de Lesauto Testdag 2016 haar nieuwe Rijexamentest en -training. De rijsimulator is aangepast voor leerlingen met leer- en gehoorproblemen. Ook kan er nu ook gereden worden met een tractor.  Train net zoals als Max, op een rijsimulator!

Onze rijsimulator geeft zelf instructie en rapporteert de vorderingen van uw leerling aan zijn/haar rijinstructeur. Leerlingen kunnen zelfstandig de basisvaardigheden aanleren. Fouten maken mag op een rijsimulator. Rijles zonder stress!

De rijsimulator van Green Dino is bijzonder door adaptieve instructie, de beoordeling van kijkgedrag en gevaarherkenning. Rijsimulatorleerlingen hebben een gemiddelde slaagkans van maar liefst 84% op het eerste rijexamen en zijn 59% minder betrokken bij ongevallen in de eerste 12 maanden na het behalen van het rijbewijs.

Rijsimulator

Een rijsimulator kan gehuurd worden vanaf 500 euro p/m. Voor meer informatie: www.greendino.nl

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›