Chat with us, powered by LiveChat

Gareko Dubbele Bediening op Lesauto Testdag met assensysteem

garekoGareko staat dit jaar op het buitenterrein met een Opel Astra, welke voorzien is van de Gareko dubbele bediening. Al sinds 25 jaar is de Gareko-bediening het enige Nederlandse assensysteem.

Voor nagenoeg ieder merk/type auto is een op maat ontwikkelde bediening, wat zorgt voor een optimale werking en lichte bediening. Behalve onze honderden zeer gewaardeerde en tevreden Gareko-rijders, behoort ook de overheid, b.v. politie, tot onze klantenkring.

Ook bouwt Gareko regelmatig mechanische auto-aanpassingen voor mindervaliden in, zoals b.v. handbedrijfsrem/segmentgas en links gaspedaal, voor rijscholen die ook deze groep rijles willen bieden.

De Astra op onze stand is ons ter beschikking gesteld door Fred Janssen Auto’s, Huizen en is voorzien van een dakbord, opzet- en binnenspiegels, die ook bij Gareko verkrijgbaar zijn.
De auto is tevens te koop zoals getoond, dus incl. dubbele bediening, dakbord en spiegels.

Wellicht een aardig weetje: Gareko staat voor GAs REm KOppeling !

Wij verwelkomen u graag op de Lesauto Testdag en nodigen u uit om plaats te nemen en uzelf te overtuigen van de soepel werkende, bedrijfszekere en mooi geïntegreerde Gareko-dubbele bediening.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›