Chat with us, powered by LiveChat

Flexpulse Rijschoolsoftware toont compleet softwarepakket voor rijscholen

flexpulseGraag willen wij ons aan u voor stellen. Wij zijn Flexpulse Rijschoolsoftware, een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van automatiseren in de rijscholenbranche.

 Flexpulse Rijschoolsoftware levert het meest complete softwarepakket voor zowel grote als kleine rijscholen tegen een betaalbare prijs.

Onder andere de gebruiksvriendelijkheid, snelheid, stabiliteit en de CBR top internet koppeling maakt “Plan Rijles” tot een van de beste rijschool administratie pakketten in zijn soort. Onze werkwijze is in veel opzichten uniek te noemen. Wij leveren onze gebruiksvriendelijke software zonder vast contract en bieden indien gewenst uitstekende support per telefoon, chat, e-mail en een ticketsysteem.

Flexpulse wil graag blijven innoveren in nieuwe ontwikkelingen binnen de branche, daarom hebben wij de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zo is er sinds enige tijd de mogelijkheid om alle inkomende facturen binnen uw rijschool te verwerken met onze software. Tevens bieden wij ondersteuning voor iedere categorie. Ook Code 95 en de (nieuwe) categorie “Landbouwvoertuigen” zijn geïntegreerd en worden vanaf nu volledig ondersteund. 
Deze en nog veel meer onderdelen zullen uitgebreid worden gepresenteerd tijdens de Lesauto Testdag 2016.

Meer nieuws

Vlog Vincent Everts over innovatie op Lesauto Testdag 2017

Trendwatcher en video blogger Vincent Everts maakte tijdens de Lesauto Testdag op 18 september twee vlogs over innovatie binnen de rijschoolbranche. Samen met rijschoolhouder Ernest Alvares van Veronica Verkeersschool uit Utrecht ging hij zowel de auto’s als de beurs af, op zoek naar de laatste innovaties in de sector.

Bekijk het fotoalbum van de Lesauto Testdag 2017

We kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Lesauto Testdag: een recordaantal bezoekers, zo’n honderd auto’s om te testen, een drukbezochte beurs en interessante workshops. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk hier het fotoalbum.

Geslaagde recordeditie voor Lesauto Testdag

De Lesauto Testdag beleefde maandag een recordeditie met maar liefst 900 aanwezigen. Het was de zesde keer dat dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche werd georganiseerd. Rijinstructeurs hebben in totaal 423 testritten afgelegd, met keuze uit zo’n honderd auto’s. Daarnaast werden zowel de Rijschoolbeurs als de workshops druk bezocht.  De Lesauto Testdag werd voor de… Lees verder ›