Chat with us, powered by LiveChat

Je kunt je nu registreren voor de Lesauto Testdag 2016! Alweer de vijfde editie van het jaarlijkse evenement voor rijschoolhouders en rijinstructeurs vindt dit jaar plaats op maandag 12 september in en om het Nationaal Militair Museum op voormalig Vliegbasis Soesterberg. De organisatie van het evenement is in handen van VerkeersPro. Tijdens deze dag vindt ook het BOVAG Rijscholen Congres plaats.

Tientallen verschillende lesauto’s testen, inzicht krijgen in de nieuwste ontwikkelingen in de rijschoolwereld, bijpraten met 1000 collega’s uit de branche en dat ook nog eens geheel gratis op een nieuwe, unieke locatie.

registreer button

Registreren is gratis tot en met 31 augustus. Vanaf 1 september bedragen de kosten om deel te nemen 25 euro per persoon.

Waarom deelnemen?

Lesauto’s testen

lesauto's

De bekendste merken zijn aanwezig en stellen hun als lesauto geschikte modellen beschikbaar voor een groot aantal testritten op één dag.

Innovaties ontdekken op de Rijschoolbeurs

rijschoolbeurs

De beste bedrijven uit de branche op het gebied van onder andere software, dubbele bedieningen en innovatie tonen hun laatste vernieuwingen.

Kennis delen

workshops

De branchevoorzitters in debat over de branche, het échte verhaal van 2toDrive, de laatste ins en outs voor zzp’ers en meer leerzame workshops.

registreer button

Nieuwe unieke locatie

nationaal militair museam

De nieuwe locatie, het Nationaal Militair Museum, tilt de Lesauto Testdag op verschillende gebieden naar een hoger niveau. Door het ruime buitengedeelte is het overzicht op de te testen lesauto’s optimaal en de afstand tot de beursvloer minimaal. Daarnaast zijn ook de workshopruimtes vergroot en centraal gelegen. Vliegbasis Soesterberg is centraal gelegen in Nederland.

Registreer nu

Graag tot ziens op 12 september tijdens de Lesauto Testdag 2016!

Met vriendelijke groet,

larsLars Verpalen
Redacteur VerkeersPro.nl
[email protected]
076-3030375

registreer button